Produkten har lagts till i varukorgen!
Svenska

 

Energilagring för Fastigheter: Optimering och Självförsörjning

Fastigheter konsumerar ofta betydande mängder elektricitet, särskilt för uppvärmning, ventilation och med den växande trenden att installera solceller på taken. Genom att implementera ett energilager kan fastighetsägare under många månader om året uppnå en hög grad av självförsörjning på energi.

Om din fastighet har en solcellsanläggning öppnar det upp flera möjligheter, inklusive:

  • Spara pengar på elavgiften: Genom att ladda batteriet under perioder med låga elpriser och använda den lagrade energin under tider då elen är dyr, kan fastighetsägare effektivt minska sina elkostnader.

  • Minska effektavgiften: Energilagret kan användas för att jämna ut effekttoppar, vilket leder till lägre effektavgifter. Detta är särskilt fördelaktigt eftersom fastighetens effektbehov kan variera, och energilagret fungerar som en kostnadseffektiv lösning för att hantera dessa fluktuationer.

  • Backup-funktion för strömavbrott: Energilagret agerar som en backup genom att använda energi från CS-litiumbatterierna och den isolerade transformatorn med en brytare för att förhindra återmatning mot den anslutna transformatorstationen, vilket minimerar påverkan av strömavbrott.

En utmaning i flerfamiljshus är den koncentrerade elförbrukningen under specifika tidpunkter, som kvällar och morgnar, när många är hemma och använder elektriska apparater. Detta resulterar i effekttoppar som kan bli dyra för fastighetsägaren. Med ett energilager blir det möjligt att jämna ut dessa toppar och därmed minska elkostnaderna för fastigheten. Energilagring ger flexibilitet och ekonomiska fördelar samtidigt som det bidrar till en hållbar och effektiv energianvändning i fastigheter.

Vad kan ScandVolt göra för din applikation?

OX Powers batterisystem är miljövänliga och utrustade med LiFePO4 för hög säkerhet. Med det återvinningsbara batteriet från OX Power kan du bidra till en renare värld och dra nytta av optimal återvinning. IP67-klassificeringen gör batterierna vattentåliga och lämpliga för användning under olika förhållanden. 

Direkt, skräddarsydd rådgivning

Ange önskad spänning (Volt) och önskad kapacitet (KWh) i konfiguratorn så kontaktar vi dig.

Baserat på de värden du har angett rekommenderar vi ett komplett anpassat energilagringssystem.  Gå till formuläret här! 

Kategorier
Handla
Information