Produkten har lagts till i varukorgen!
Svenska

 

Partner för maskinbyggare med ambitioner

Elektrifieringen av din maskinlinje kräver ett varaktigt samarbete. Partnerskap mellan dig som maskinbyggare och oss som strategisk leverantör. Eftersom fördelarna med våra kraftfulla men ändå kompakta batterisystem är stora. Men det är kanske sättet vi utvecklar och levererar dessa system åt dig som gör skillnaden. Det är också en del av vårt löfte: FÅ SAKER att fungera.

Oavsett vilken maskin du önskar hjälp med, hjälper vi dig gärna. Kontakta oss så skräddarsyr vi ett avtal till dig.

 

 

Prototyp

 

Kort tid till marknaden

Vi hjälper dig att snabbt elektrifiera dina modeller. Vårt produktsortiment är lätt konfigurerbart. Och vi är inställda på nära samarbete och korta ledtider. För din marknad väntar.

Erfarenhet av maskinbyggande

Teamet på OX Power förstår din uppgift som maskinbyggare. Vi har erfarenhet av det. Är medveten om OEMs, återförsäljares och användares intressen. Och sammanför dem i en skräddarsydd lösning.

Produktion

 

Små partier är möjliga

OX Powers batterisystem är mycket lättillgängliga. Även mycket små serier kan elektrifieras ekonomiskt med våra lösningar.

Just-in-time-leverans

Som partner till stora och små OEM-företag är vi flexibla. Vi vet att din marknad kräver snabbhet. Med just-in-time-leveranser bidrar vi till smidig logistik och minimal lagerhållning.

 

Märke

OX Power passar mellan komponenterna från högkvalitativa märken i din maskin. Om en OX är installerad fungerar den. Pålitlig. Användarvänlig. Underhåll. Och under nästan alla förhållanden.

Alternativ för leasing

Det handlar om dig och dina kunder om prestandan hos OX-Power-batterisystem. Det handlar inte om ägande. Därför kan du också leasa våra lösningar. Så här använder du kapitalet på ett klokt sätt.

Tjänst

 

Träning

Om du använder OX Powers batterisystem kan vi utbilda dig. Ditt team eller mekanikerna hos dina återförsäljare. På så sätt kan du vara säker på att du har proffs med tillräckliga kunskaper och färdigheter.

Stöd

Frågor kan uppstå under produktionen eller underhållet av dina maskiner. Tekniska frågor. Våra batterispecialister ger dig gärna råd och stöd.

 

Kategorier
Handla
Information