Produkten har lagts till i varukorgen!
Svenska

 

Litiumbatteri - Energilager - Solenergi - Mobilladdning - Frekvensbalansering

  • ENERGILAGRINGSSYSTEMET SOM FUNGERAR LÅNGA TIMMAR.

    OX-Power Krafkällor

    Din senaste generation (bygg)maskiner kräver en hållbar kraftkälla.
    Läs mer här

 Litiumbatteri - Energilager - Solenergi - Mobilladdning - Frekvensbalansering

Hybrid- och energilagringssystem!

Scandvolts hybrid- och energilagringssystem erbjuder en innovativ lösning för att säkerställa en konstant och pålitlig energiförsörjning för anläggningar. Genom att integrera strömmoduler med solenergi, vindkraft, och vattenkraft, samt ansluta dem till energilagringsstationer som batterier, möjliggör systemet effektiv användning av förnybara energikällor och minimerar anläggningens koldioxidavtryck. Den hållbara och mångsidiga naturen hos Scandvolts system gör det till ett kraftfullt verktyg för att främja övergången till grönare och mer hållbar energianvändning inom olika branscher.

Hur fungerar ett hybrid- och energilagringssystem?

Hybrid- och energilagringssystemet genererar energi från sol, vind och vatten när tillgängligt. Strömmodulen används när originalkällan inte är tillgänglig, t.ex. på natten eller under underhåll. Batterilagring är avgörande för att använda lagrad energi vid behov och minska bränsleförbrukningen. Denna flexibilitet gör systemet till en pålitlig lösning för kontinuerlig tillgång till elektricitet. 

Upplev kraften i att optimera din energilagring med vår banbrytande teknik.

Genom att lagra energi blir din anläggning en värdefull resurs för att upprätthålla stabilitet i elnätet och samtidigt generera intäkter åt dig. Vårt innovativa system ger dig möjlighet att dra nytta av olika tjänster och marknader, och vi sköter allt från försäljning av stödtjänster till optimal styrning av din produktion.

Din partner inom elektrifiering av anläggningsmaskiner

På ScandVolt är vi dedikerade till att hjälpa byggbranschen att utvecklas mot en mer hållbar och effektiv framtid. Vår expertis inom elektrisk drivteknik gör det möjligt för oss att tillhandahålla högkvalitativa lösningar som uppfyller industrins behov.

Om Du undrar något över våra kraftkällor eller andra produkter är Du varmt välkommen att kontakta oss.

 

Service hela vägen

Frågor kan uppstå under produktionen eller underhållet av dina maskiner. Tekniska frågor. Våra batterispecialister ger dig gärna råd och stöd.

Ta betalt enkelt

Genom vår tredjepart lösning som ni som kund kunna bestämma priset per kWh! All laddning mot nätet sköts automatiskt när priserna är som lägst!

Kort tid till markanden

Vi hjälper dig att snabbt elektrifiera dina modeller. Vårt produktsortiment är lätt konfigurerbart. Och vi är inställda på nära samarbete och korta ledtider. För din marknad väntar. Vi levererar till Dig i Sverige.

Kraftkällor, solenergisystem och laddning av elmaskiner: Våra huvudvarumärken

Optimera bränslekostnaderna med vår hybridlösning som laddar energilagringsenheten vid minskat effektbehov, vilket ger hög effektivitet och tystare timmar. Hybridkraftverk minskar åtgärder på plats, minimerar logistik- och säkerhetsrisker och ger tillförlitlig kraft även på otillgängliga platser. Få kraft där den behövs med minimal ekologisk påverkan och njut av tyst och hållbar kraft från den laddade modulen. Säkerställ pålitlig energiförsörjning med flera energikällor och dra fördel av snabb plug-and-play-anslutning för en flexibel och miljövänlig energilösning.

 

 

 

Europeisk Design för Er säkerhet!

Alla våra kraftkällor och elbilsladdning är designadeutvecklade och tillverkade i Europa samt testade & certifierade av respektive locala organ och Arbetsmiljöverk. Dessutom är vi kvalitets- och miljögodkända – allt för att Du skall känna Dig säker och trygg när Du använder våra produkter.