Produkten har lagts till i varukorgen!
Svenska

 

Energilagring för Byggsektorn: En Hållbar Omställning

Den svenska byggindustrin genomgår en betydande förändring, särskilt med införandet av Boverkets nya krav från och med den 1 januari 2022, vilket ökar ansvaret för att minska utsläppen av växthusgaser. Bygg- och fastighetssektorn står för cirka 21 procent av Sveriges totala växthusgasutsläpp, och ScandVolt presenterar en lösning med energilagring för att möta denna utmaning.

Energilagring vid Maskinuthyrning: För de som hyr tillfällig el, maskiner och byggbodar innebär förståelse för energilagring betydande fördelar. Genom att använda vårt mobila energilager kan vi ersätta och hybridisera dieselgeneratorer, vilket resulterar i minskade koldioxidutsläpp på byggarbetsplatser.

Boosta Elnätet med Energilager: ScandVolt AB erbjuder energilager som stöder elektrifieringen av byggarbetsplatser. Med ökad användning av elmaskiner på byggarbetsplatser, samtidigt som elnätet blir svagare, kan energilagring vara lösningen. Vid problem med att få tillräckligt med byggström från elbolaget kan energilager från Tillquist komma in och boosta elkapaciteten, vilket förhindrar att brist på ström hindrar byggprojekten.

Fördelar med Energilagring för Bygg och Maskinuthyrning: Resultaten inkluderar:

  • Minskad bränsleförbrukning.
  • Mindre service och underhåll för eventuella dieselaggregat.
  • Minskade koldioxidutsläpp.
  • Möjlighet till drift off-grid och boosta vid effektbrist från elnätet.

Ö-drift för Effektiv Byggstart: En ytterligare fördel med energilager på byggarbetsplatser är möjligheten till ö-drift. Genom att använda energilager kan man snabbt sätta igång och effektivisera drift off-grid redan från byggstart, vilket kan vara kritiskt när det tar veckor innan elbolaget har kopplat in elnätet. Energilagring blir därmed en kraftfull lösning för en smidig och hållbar byggprocess.

Vad kan ScandVolt göra för din applikation?

OX Powers batterisystem är miljövänliga och utrustade med LiFePO4 för hög säkerhet. Med det återvinningsbara batteriet från OX Power kan du bidra till en renare värld och dra nytta av optimal återvinning. IP67-klassificeringen gör batterierna vattentåliga och lämpliga för användning under olika förhållanden. 

Direkt, skräddarsydd rådgivning

Ange önskad spänning (Volt) och önskad kapacitet (KWh) i konfiguratorn så kontaktar vi dig.

Baserat på de värden du har angett rekommenderar vi ett komplett anpassat energilagringssystem.  Gå till formuläret här! 

Kategorier
Handla
Information